Butik Johansson Sjödin

Inredning & presentbutiken på järntorgsgatan 9 i Örebro.

PASS PÅ!

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Vill påminna er om vårat "ta 3 betala för 2" erbjudande. Detta gäller alltså på HELA cabanaz sortimentet, t.o.m. nu på Lördag! Så, passa på!

Igår fick vi in en hel del nya cabanaz produker. Vad sägs som en vattenkanna, hink (kruka), mini soptunna m.m - allt i en skön retero stil!

Välkommen in!

/ butik Johansson-Sjödin

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3174210/images/2012/pic_196155680.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3174210/images/2012/pic_196155706.jpg" class="image">

Bottle opener!

Kategori: Allmänt

Hej alla glada!
Måndag och ny vecka! Nu när våren VERKLIGEN är här så dricker man ju mer dricka. Vad passar inte då bättre än att investera i en supersnygg kapsylöppnare!?

denna variant kommer från puhlmann och är designade som en papegoja. Finns i färgerna svart, vitt, grått, blått, röd & orange. Funkar perfekt både till vardags och till fest!!

85 riksdaler kostar denna krabat!

Varmt välkomna!

PIMP YOUR KEYS!

Kategori: Allmänt

Hej vänner!

Idag ska jag visa er en rolig detalj som piffar till dina nycklar till Max! Vi har 6 olika varianter på dessa nyckelhuvuden som kommer från FRED.

Perfekt när man vill veta direkt vilken nyckel som går till hemmet, dörren, tvättstugan, jobbet osv.

65kr/förpackning - oslagbart!

Ha det gött!

HOT HEADS!¡

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Hoppas att helgen har varit bra. Det har min varit. Känns att våren är på väg på riktigt-underbart! Man blir så glad att det pirrar i kroppen.

Idag är det måndag=ny vecka. Jag vill tipsa om våra söta "grytvantar" från FRED. De är perfekta att ta ut såväl plåtar som gratänger som sockerkakor ur ugnen med. Du stoppar bara in handen i grodan så får du ett perfekt grepp, utan risk för brännskador..
135kr kostar dessa och finns även som en röd hund till utseende. Kom & köp!

Ses i butiken!
/Butik Johansson Sjödin

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3174210/images/2012/pic_194581441.jpg" class="image">

High five!

Kategori: Allmänt

Hej vänner!

Dessa coola händer är hängare och blir ursnygga på vilken vägg som helst! De finns i svart, vitt & klarblå. 175kr kostar ett set på 2 händer. Perfekt till att hänga kläder, jackor eller smycken på. Bara fantasin sätter stopp!

VÄLKOMMEN!

KITSCHEN CLOCK (och nya öppettider)

Kategori: Allmänt

Hej alla glada!
Idag är det lördag, denna underbara dag! Och jag vill uppmärksamma er om att vi har nya öppettider här i butiken.
Mån-fre 11-18
Lör 11-15

För övrigt vill jag visa er världens finaste köksklocka!! Den kommer från invotis lite finare "invotis orange collection". Den passar perfekt såhär till våren när man vill piffa upp sitt kök. Som ni ser på bilderna liknar den en gammeldags tallrik med underbara blommor som dekoration. Längst ner hänger en sked som "sekundslagare". För ENDAST 435kr blir den din.. Vilket kap!

PICK YOUR NOSE!

Kategori: Allmänt

Hej kära kunder!

Idag är det ju fredag och framför oss väntar en underbar helg! Kanske ska du ha kalas? Eller någon form av bjudning? Eller vill du kanske bara busa till det lite under myset?

Dessa muggar kommer från FRED och det är 24st/förpackning. När du stoppar muggen mot munnen ser det ut som om man får en annan näsa. Antingen en människonäsa eller djurnäsa beroende på vilken förpackning man köper. En riktig partyhöjare!!!!

Trevlig helg & välkommen in!

ARISTOCAKES

Kategori: Allmänt

Hello!
Gillar du cupcakes? Dessa formar är gjorda av silikon vilket gör att dom tål både ugn OCH frys. De liknar kronor till formen och bara din fantasi sätter stopp för hur dina muffins kommer se ut. Varje paket kostar 165kr och då ingår 4st formar i olika färger. De kommer från FRED.

Garanterat en hit på kalaset/bjudningen/festen!

VÄLKOMMEN!

Måndag!

Kategori: Allmänt

Hej vänner!
Har nu sett ett fränare ölglas än detta? "port a pint" heter det och kommer från Fred. Ena stunden kan man ha ett fullt glas i handen och andra kan man fälla ihop glaset och lägga i fickan. Perfekt till tex stranden, camping eller när du bara vill ha ett coolt glas.

För endast 85kr blir det ditt!
VÄLKOMNA!

Cabanazfestival!

Kategori: Allmänt

Hej!
Vad passar inte bättre än att köpa några schyssta detaljer till köket såhär när våren tränger sig på? Dessa förvaringsburkar kostar 105/135kr och ger definitivt den kick den behöver! Just nu är det dessutom ta 3 betala för 2 på ALLA varor från cabanaz serien. Varför inte ta 6 och betala för 4??

Burkarna på bilden är täta och man kan förvara i princip vad som helst i dessa, tex spaghetti, flingor & kaffe.

VÄLKOMNA!