Butik Johansson Sjödin

Inredning & presentbutiken på järntorgsgatan 9 i Örebro.

Ta 3 betala för 2!

Kategori: Allmänt

Tjo!
Nu har vi ett finfint erbjudande för dig som behöver fräscha upp ditt kök. Just nu har vi "ta 3 betala för 2" erbjudande på ALLA cananaz varor. Cabanaz kommer ursprungligen från Holland och är en serie fylld med retroinspirerade köksartiklar. Deras grejer är färgfyllda och kommer garanterat förgylla ditt kök!

Passa på!
Erbjudandet gäller under mars månad.
Varmt välkommen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3174210/images/2012/pic_191741950.jpg" class="image">

På tal om kapsylöppnare..

Kategori: Allmänt

Hej vänner!
Hoppas allt är bra med er.
Vi har ju tidigare här i bloggen nämnt att vi har fått in en hel del nyheter så idag tänkte jag tipsa om ännu en finfin vårnyhet.

Det är många kunder som har kommit in till oss tidigare och frågat om vi har någon vinöppnare... nu har vi äntligen fått in en supercool VINÖPPNARE! Som dessutom är en KAPSYLÖPPNARE! (i mustaschens böj). En 2 i 1 där alltså.

Den heter "handlebar" och kommer från FRED. 125kr kostar den och den säljs i en lyxig förpackning. Den är redan en av mina favoriter.

kom in och ta en titt!
Allt väl!
/butiken

Friday i'm in love

Kategori: Allmänt

Hej!
Det är fredag, fint väder och lönehelg. En kanondag helt enkelt. Varför inte komma in till butiken och kolla in lite vårnyheter? Vi har fått in massor med fräscha nya varor.

Vad sägs som denna SMARTA och SNYGGA kapsylöppnare från Fred? Den är utformad som en såg som du kan skära tex. Lime eller citron med och i handtaget sitter kapsylöppnaren. Perfekt till festen! För 65kr blir sågen din.

Vi ses!
/Lina

Candlebox!

Kategori: Allmänt

Invotis har gjort denna supersöta ljusstake. Meningen är att ett ljus ska vara i mitten sen kan man antingen lägga ljus i skålen (som vi har gjort i butiken) annars kan man använda sin kreativa sida och lägga i vad man tycker blir fint. Tex godis, stenar, pärlor - ja, you name it!

För endast 215kr blir den din eller en perfekt present till någon.

Varmt välkommen!

SPELA SPEL

Kategori: Allmänt

Hej!
Hoppas att helgen har varit till eran belåtenhet. Så härligt att våren är på g!

Ni har väl inte missat våran roliga spelhylla? Här har vi ca 12 olika varianter att välja bland. Allt från "idiotkunskap" till spelet "svenskar". Dessa är perfekta till såväl fredagsmyset som till festen. Enkla att ta fram och enkla att plocka undan. Dessutom är dom en perfekt present!
Ps. I mitten på mars får vi in 2 alldeles nytillverkade spel. Se till att vara först med dem!

Välkommen in!

NEWS!

Kategori: Allmänt

Hallå!
Nu har vi fått in massor med nyheter i butiken! Som vanligt är det coola, funktionella och vardagliga detaljer som det handlar om! Vad sägs som denna tratt, "fill a Lily" från fred för endast 125kr. Hur fin som helst!

Skynda dig in för att hitta dina favoriter. Vi har endast ett få antal av varje produkt.

Ha en underbar dag!
/ Lina

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3174210/images/2012/pic_189688173.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3174210/images/2012/pic_189688173.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3174210/images/2012/pic_189688173.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3174210/images/2012/pic_189688173.jpg" class="image">

Kärlekens dag!

Kategori: Allmänt

Hej vänner!
Imorgon är det ju alla hjärtans dag. Det är dagen som du ska tänka på dina nära & kära lite extra mycket. Egentligen tycker jag att man ska uppskatta och visa sin kärlek till sina fa varje dag men varför inte krydda det lite extra? Kom in och köp en schysst present till någon du tycker om! Vi har något för alla åldrar.

Kolla in vårat alla hjärtans dag bord med specialpriser på varor som är i kärlekens tecken.

Allt väl!
Lina

Bird in the Bush

Kategori: Allmänt

Vänner!
Just nu kan du komma in i butiken för att tävla om ett valfritt spel. Det enda du behöver göra är att skriva upp ditt namn och telefon.nr på en lista som vi har här i butiken. Så värt!

Idag vill jag visa er dessa koppar. Så söta och dekorativa men Samtidigt väldigt praktiska. Detta underbara träd kommer från invotis lite lyxigare produkter "invotis orange". Fågeln väljer du själv om du vill ha i blått eller rosa. 395kr kostar varje set och de innehåller 4 koppar.
Varmt välkommen!

Gulligaste grisen!

Kategori: Allmänt

Hej vänner!
Vilken underbar vårdag vi har här i Örebro idag! Dagen till ära vill jag passa på att visa våran söta spargris. "saving piggy" heter den och kommer från invotis. Bilden är faktiskt lite missvisande för i verkligheten är den milt sagt bedårande!

Välkommen in och ta en titt på grisen och våra andra coola grejer!
Ha de gött!
Lina

Alla <3-dag!

Kategori: Allmänt

Hej hopp!
Nu börjar det närma sig alla hjärtansdag. Det har du väl inte glömt? Den 14/2 är dagen då du ska uppmärksamma dina nära & kära lite extra. Vi i butiken har dom rätta grejerna som garanterat kommer bli uppskattade. Som vanligt är våra varor både schyssta och funktionella. Vad sägs som ett paraply för två, spelet "älskling" eller en hjärtformad adept till musikspelaren så man kAn lyssna med 2 par hörlurar samtidigt!
Kom in och kika så hjälper vi dig med dina presenter!
Ha en fantastisk helg!
/ Lina

TABLE SAW!

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Idag vill jag visa er en grej som är både rolig och funktionell, nämligen våran "TABLE SAW" från fred. Den är designad som en såg, med taggar som passar att "såga" tårta, mjuka kakor, bröd osv. med. 95kr får du endast betala för denna coola pryl som piffar till vilket kalas som helst!
Vi ses i butiken!
/ Lina

CHOPSTICK

Kategori: Allmänt

Tycker du att det kan vara svårt att äta med pinnar? Eller har du kanske barn som inte kan få in snitsen som behövs. Då är detta hjälpmedel en perfekt investering! Pinnarna sitter ihop med en silikonfigur vilket gör att de sitter ihop. Jag garanterar en enklare måltid utan risk för irritation, vilket annars kan ske när man ska försöka få upp det där sista riset med pinnarna. Dessa passar till all form av asiatisk mat och kostar bara 85kr.
Välkommen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3174210/images/2012/pic_187249585.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3174210/images/2012/pic_187249585.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3174210/images/2012/pic_187249769.jpg" class="image">