Butik Johansson Sjödin

Inredning & presentbutiken på järntorgsgatan 9 i Örebro.

Ouch! The voodoo doll toothpick holder

Kategori: Allmänt

Hej alla kunder!
Hoppas ni har haft en bra helg. Idag vill jag tipsa om denna tuffa tandpethållare. Den kommer från FRED och liknar en läskig voodoodocka. Perfekt till t.ex plockmat, bordsdekoration eller om du bara har aggressioner som du behöver få utlopp för! Skämt o sido, 135kr kostar krabaten.
Hjärtligt välkommen!

Roligare is!

Kategori: Allmänt

När du ska lägga några isbitar i glaset, kanske på kalaset, partyt, middagen eller när du bara vill dricka något kallt - då är dessa isformar super! Dessa är formade som löständer och heter passande "frosen smiles". De kommer garanterat att gå hem hos såväl gammal som ung! Bara 85kr kostar löständerna! Välkommen in!

Världens goaste äggklocka!

Kategori: Allmänt

Här kommer ett tips på en urgullig äggklocka från Invotis. Deras "kitchen timer" är designad som en cup Cake och helt oemotståndlig! Den blir din för bara 165kr här i butiken. Ha en trevlig helg! Vi har som vanligt lördagsöppet! / butik Johansson-Sjödin

Favorit!

Kategori: Allmänt

Hej alla kunder! Hoppas ni har haft en bra helg. Jag skulle vilja visa er en av mina absoluta favoriter härifrån butiken. Denna mjölkbringare från "fred" är riktigt schysst! Gjord i glas och liknar ett mjölkpaket i designen. Verkligen söt att ha till kaffet! Endast 165kr får du lägga ut för denna kanna. Värt!

Du har väl inte missat...

Kategori: Allmänt

Du har väl inte missat våra retroinspirerande förvaringsburkar från cabnaz?? Tuffa, coola och samtidigt stilrena! Det finns flera olika färger och mönster så det är bara att välja och vraka! Dessa kostar endast 105kr-135kr beroende på storlek. Kom och köp din favorit! Ha en bra dag.
/Butik Johansson -Sjödin

Nytt i butiken!!

Kategori: Allmänt

Nu har vi fått in ännu ett djur på våra populära krokar från puhlmann. Nämligen HÄSTAR! Superfina! Hästarna har vi i färgerna svart, blått, vitt & rött. Djuren som vi har sedan tidigare är; buffel, gris, anka, ren och kanin. Så det är bara att välja ditt favoritdjur och sätta upp på väggen. Både praktiskt och snyggt. Välkommen in!

Vem sa att man inte skulle leka med maten?

Kategori: Allmänt

Många barn tycker att det är tråkigt att äta, med våra coola barnbistick blir det så mycket roligare! Våran coola gaffel "Air fork one", våra pusselbidtick "stack and snack" och våra dinosauriebistick "dinnersaurs" är alla småbarns dröm! Köp dessa hos oss!
Air fork one - 145kr
Snack & stack - 215kr
Dinnersaurs - 225kr

Är du en Tea lover?

Kategori: Allmänt

Hej alla kunder! Finns det något mysigare än att krypa ner i soffan med en kopp te såhär i vintertider? Passa på att fynda våra "Tea lovers" för endast 145 kr. Dessa är gjorda i ekologiskt material. Muggen är gjord av porslin och detaljerna i silikon. Ett kanonfynd!!