Butik Johansson Sjödin

Inredning & presentbutiken på järntorgsgatan 9 i Örebro.

God fortsättning och babuschka!

Kategori: Allmänt

Vi på butiken önskar er alla en god fortsättning och ett gott nytt år!
Ni har väl inte missat våra söta babuschka varor!? Helt oemotståndliga!


Bakmått (set of 3) 125:-


Dessa coola "nyckelhattar" kostar endast 65:-




Superfina glas som går att stoppa i varandra (likt en babuschkadocka). Endast 195:- för 3st glas.


Något att lägga under granen!

Kategori: Allmänt

Just nu har vi ca. 10 olika spel för endast 165kr/st (ordinare pris 195kr). Detta Erbjudande gäller t.o.m 31/12 2011. Perfekt till fest, mys eller middag med såväl vänner som familj!




Hitta hit!

Kategori: Allmänt



Såhär ser vårat skyltfönser ut för tillfället och ni hittar det på järntorgsgatan 9 i Örebro. Kom hit nu i veckan och köp era julklappar, det är garanterat värt en omväg!

Julklappstips!

Kategori: Allmänt

Dessa snygga reterodesignade servettställ kommer från Cabanaz och kommer garantera piffa upp vilket matbord som helst.
Just nu kostar dessa 115kr (ord. pris 155kr) så passa på!!!



Momiji

Kategori: Allmänt

Momiji är för den trendiga & designintresserade personen som värdesätter sina vänner och gillar att shoppa till dem och även till sig själv! Momiji är ursöta och gulliga meddelandedockor, likt en kinesisk lyckokaka kan man säga! Om du vänder på dessa hittar du ett litet kort perfekt för att skriva ett meddelande på och sprida ditt personliga budskap. De är inspirerade av japanskt streetmode, Manga, anime och element från traditionell japansk kultur. Vi har ca. 18 olika modeller inne i butiken. Just nu säljer vi dessa för endast 135:- (ord.pris 155kr).

Kampanj!

Kategori: Allmänt

Just nu säljer vi krokar och sparbössor från Puhlmann för endast 95:-. Dessa finns i flera olika färger och djur. Ett riktigt bra erbjudande helt enkelt!

Välkommen till våran nya butik!

Kategori: Allmänt

Idag är det exakt 3 veckor och 1 dag sedan vi slog upp portarna för butik Johansson sjödin. Det har varit en fartfylld tid som har bjudit på många trevliga möten med er kunder. Det vill vi tacka för!

Bloggen kommer att bjuda på spännande nyheter, erbjudanden, kampanjer, presenttips och mycket annat! Den kommer även fungera som en länk mellan er kunder och oss i butiken. Om det är något ni undrar över så är det bara att ni kontaktar oss här på bloggen eller slår en pling till 019-10 33 80. 

Några av de varumärken vi har är; Fred, Invotis, Puhlmann & Cabanaz. Självklart har vi en hel del andra shyssta grejer också - kom gärna in till oss och kika! Vi befinner oss på järntorgsgatan 9 i Örebro (ett stenkasst från järntorget). 

Våra öppettider är:
Mån - fre 11.00 - 18.00
Lör 10.00 - 15.00

OBS! Vi kommer att ha extra söndagsöppet nu på söndag,  mellan 11.00-15.00. 

Hoppas ni har det bra och att vi ses i julhandeln!

/ Butik Johansson Sjödin